Неактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зірка
 

Фахівці компанії Сервіс Майстер склали рейтинг пральних машинок, топ яких складають 6 найкращих новинок, що відрізняються за якістю та надійністю. Нижче розглянемо докладніше всі машини, що входять до топового рейтингу. Звичайно, Ви завжди можете звернутися за допомогою до нашої компанії «Service-Master». Ми здійснюємо ремонт пральних машин і готові оперативно усунути будь-яку поломку.

Всі моделі машинок мають свої відмінні характеристики у функціональності та експлуатаційних здібностях, а також особливості у стилістичному оформленні та у простоті управління.

Пральна машина Samsung WF6MF1R2W2W

При виробництві даної моделі Samsung були використані найсучасніші матеріали, які дозволили максимально зменшити її розміри. Не дивлячись на витончений дизайн, машинка з легкістю може впоратися з 6 кг за одне прання білизни. Хочеться приділити особливу увагу титановому покриттю та рельєфній формі барабана. Технологія Fastclean дозволяє при пранні видаляти найстійкіші забруднення на одязі. Функція Fuzzy Logic робить машинку більш економічною в плані витрати води, електрики та порошку.

Пристрій самостійно підлаштовується під обсяг завантаженої білизни, змінюючи обсяг і температуру води для отримання ефективного способу видалення забруднень. Крім перерахованих вище особливостей, модель може похвалитися такими функціями: Smartstart (встановлений пуск), захист від дітей, протікання та перепадів напруги.

Пральна машина Whirlpool AWS 61011

Представлена модель Whirlpool AWS 61011 з фронтальним завантаженням може випрати до 6 кг брудних речей за цикл роботи. Індивідуальний підхід передбачає 18 програм, які можуть бути використані для кожного виду тканин окремо. Технологія "Чистота+" розрахована на всі види білизни, у тому числі проведення делікатного прання навіть у прохолодній воді. Робота в режимі швидкого прання дозволить заощадити електроенергію і при цьому легко випрати речі, що слабо забруднені. Дитячим речам розробники моделі приділили особливу увагу - встановлена антибактеріальна функція, яка проводиться за високої температури з додатковим полосканням речей. "Відкладений старт" дозволяє розпочати процес прання до певного часу. Високий енергозберігаючий клас суттєво економить кошти з електрики навіть за щоденної роботи.

Пральна машина Indesit IWUC 4105

Ця модель Indesit вважається доступною для кожного. Найбільша вага білизни, з якою вона впорається за цикл, дорівнює 4,5 кг. Режим віджиму обмежений 1000 оборотами/хв. Її невелика вартість обумовлена маленькими габаритними розмірами та простотою конструкції. Однак якість прання та потужність машинки залишається на висоті. Додаткові функції включають: відстрочення старту та повну безпеку від протікань. Електронне керування полегшує користування машинкою в багато разів. Під час роботи табло підсвічується світлодіодами.

Пральна машина Zanussi ZWSE680V

При виробництві цієї моделі Zanussi з фронтальним завантаженням інженери врахували всі тонкощі процесу прання, щоб підсумок був найкращим. Незважаючи на незначні розміри, апарат легко справляється з 5 кг, враховуючи швидкість віджиму в 800 оборотів/хв. Крім того, дана модель може похвалитися наявністю спеціальних режимів, які: суттєво економлять витрату води та електроенергії, практично у кілька разів знижують швидкість прання, не допускають появи численних складок у період віджиму. Zanussi ZWSE680V має численні рівні захисту - від протікання, контролю дисбалансу враховуючи величезну кількість режимів роботи, за яких досягається максимальна делікатність прання білизни.

Пральна машина LG F1096WD4

Завантаження білизни для даної моделі LG розрахована на 7 кг при швидкості віджиму 1000 оборотів в хвилину. Пристрій має рельєфний барабан і може працювати в автономному режимі. Налаштування опцій здійснюється на сенсорній панелі керування. Окремо варто поговорити про корпус, для виготовлення якого використовувалися найефективніші та довговічніші матеріали. Крім вищеперелічених переваг поверхня машинки стійка до різних механічних пошкоджень. Прання в такій машинці стане справжнім задоволенням, де делікатні речі збережуть свою структуру, а надто брудна білизна набуде зовсім іншого вигляду.

Пральна машина Samsung WW 60H5200EW

Модель Samsung WW 60H5200EW працює на 14 різних режимах прання, в які входить - делікатне прання дитячої білизни, верхнього одягу, вовни та ін. Корисні опції: відстрочення старту, захист від дітей та протікання, очищення барабана та технологія якості EcoBubble. Комфортне керування представлене цифровим дисплеєм, за допомогою якого можна легко вибрати потрібну функцію, температуру і режим віджиму.

Але якщо все-таки Ваша пралка зламалася, незалежно від типу поломки завжди потрібен огляд професійного, кваліфікованого майстра. Тому, якщо у вас зламалася пральна машина, зв'яжіться з нами по телефону та замовте недорогий ремонт пральних машин.

Можна спробувати відремонтувати пральну машину самотужки, але краще звернутися за допомогою до професіоналів.

Викликати майста до дому для ремонта пральної машини можна по телефону:

+38(099)532-06-69
+38(093)599-16-40
+38(098)105-73-88

Або просто замовте дзвінок і наші майстри-приймальники зв'яжуться з Вами найближчим часом:

Виклик майстра по ремонту пральних машин

Як Викликати майстра

1. Зателефонуйте по тел.:
+38(099)532-06-69
+38(093)599-16-40
+38(098)105-73-88
2. Назвіть марку пральної машини
3. Опишіть характер поломки
Протягом 30-ти хв до Вас поступить дзвінок майстра

Про Нас

Сервіс Майстер – тільки професійні майстри, лише оригінальні запасні частини, лише якісний ремонт із гарантією. Швидко, якісно, за розумною ціною. Ми цінуємо нашу репутацію та наших клієнтів.

Наші адреси

Час роботи майстрів с 9:00 - 20:00
Працюємо по всьому Києву та області
м. Київ, вул. Стеценко, 1а
м. Київ, вул. Лугова 16
м. Київ, вул. Щербаковського, 66
м. Київ, вул. Озерная, 28

© Майстер-Сервіс 2017-2023 Усі права захищені.

Найти