Чому пральна машина не гріє воду
Неактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зірка
 

Температура води це одна із складових якісного процесу прання в машинці. Поганий підігрів або його повна відсутність може стати причиною, яка не дозволить машинці впоратися із забрудненнями на одязі належним чином. Саме тому слід звертати увагу на температуру.

Як з'ясувати гріє машинка воду чи ні?

По-перше варто переконатися в тому, що машина не гріє воду. Більшість господарок довіряють тактильним відчуттям, коли дістають прохолодну білизну з машинки. Такі відчуття наводять на думки, що машинка зламалася. Але білизна після прання завжди буде холодною, адже процес ополіскування проходить саме холодною водою.

Для точнішої діагностики підігріву води машинкою потрібно в процесі прання витримавши 15 хвилин після старту, промацати рукою скло люка. Його температура повинна відповідати вибраному режиму – гарячій або теплій. Але якщо скло повністю холодне – на жаль, поломка підтвердилася.

Перевірте вибраний режим і температуру. Більшість режимів – для делікатних та вовняних речей виконують прання за низької температури. Можливо помилково Ви обрали саме цю програму.
Зверніть увагу на регулятор температури, можливо, він стоїть на низькому значенні.

Перевірте правильність підключення машини. Часто при неправильному підключенні пральна машина часто набирає і спускає воду, внаслідок чого машинка просто не може прогріти воду належним чином.

Якщо зовнішні чинники виключені, а машинка продовжує "капризувати" значить мова йде про серйозні проблеми

Основні причини, що вказують на несправність: 

  • Справа в ТЕНі - можливо трубчастий нагрівач вийшов з ладу. До такої поломки часто призводить накип, який виникає через жорстку воду, перепади напруги і неякісний миючий засіб. вирішити проблему можна лише за повної заміни ТЕНу.

  • Несправність термостата - часто накип впливає на роботу датчиків, внаслідок чого пральна машинка не може самостійно задавати температуру. Тут потрібно повністю змінити термостат.
  • проблеми з електронним модулем - часті перепади напруги призводять до зносу стабілізатора керуючого модуля, який відповідає за посилання інформації ТЕНу, що йому час грітися. Наші майстри замінять датчик на новий і Ваша головна «помічниця» знову працюватиме як раніше.

У будь-якому випадку треба досконально вивчати інструкцію, а дотримання всіх рекомендацій майстрів Сервіс Майстер, продовжить тривалість роботи Вашої машини для прання білизни.

Якщо Ваша машинка не справляється зі своїми завданнями, звертайтесь до фахівців компанії service-master. Професіонали своєї справи проведуть діагностику та ремонт техніки швидко та прямо у вас вдома.

Але якщо все-таки Ваша пралка зламалася, незалежно від типу поломки завжди потрібен огляд професійного, кваліфікованого майстра. Тому, якщо у вас зламалася пральна машина Бош, зв'яжіться з нами по телефону та замовте недорогий ремонт пральних машин.

Можна спробувати відремонтувати пральну машину самотужки, але краще звернутися за допомогою до професіоналів.

Викликати майста до дому для ремонта пральної машини можна по телефону:

+38(099)532-06-69
+38(093)599-16-40
+38(098)105-73-88

Або просто замовте дзвінок і наші майстри-приймальники зв'яжуться з Вами найближчим часом:

Виклик майстра по ремонту пральних машин

Як Викликати майстра

1. Зателефонуйте по тел.:
+38(099)532-06-69
+38(093)599-16-40
+38(098)105-73-88
2. Назвіть марку пральної машини
3. Опишіть характер поломки
Протягом 30-ти хв до Вас поступить дзвінок майстра

Про Нас

Сервіс Майстер – тільки професійні майстри, лише оригінальні запасні частини, лише якісний ремонт із гарантією. Швидко, якісно, за розумною ціною. Ми цінуємо нашу репутацію та наших клієнтів.

Наші адреси

Час роботи майстрів с 9:00 - 20:00
Працюємо по всьому Києву та області
м. Київ, вул. Стеценко, 1а
м. Київ, вул. Лугова 16
м. Київ, вул. Щербаковського, 66
м. Київ, вул. Озерная, 28

© Майстер-Сервіс 2017-2023 Усі права захищені.

Найти