Неактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зірка
 

Ця стаття розповість про секрети прання та правила експлуатації пральної машини, щоб не знадобився виклик майстра. Як правильно завантажувати пральну машину, щоб не нашкодити техніці та білизні? Звичайно, Ви завжди можете звернутися за допомогою до нашої компанії «Service-Master». Ми здійснюємо ремонт пральних машин і готові оперативно усунути будь-яку поломку. Але...

Пральну машину не рекомендовано завантажувати повністю. Найкращим варіантом є завантаження до 80%. Таким чином речі відпраються набагато краще і ретельніше. Також небажано, щоб у барабані було дуже мало білизни, оскільки механічні дії можуть за короткий час привести їх у непридатність.

Яка повинна бути температура води?

Якщо прати білизну при дуже низькій температурі, вона не випрається належним чином, а також бактерії на пастельній білизні та рушниках не будуть знищені. Занадто гаряча вода може сприяти деформації одягу та вимиванню кольору. Також доведення температури води до кипіння може призвести до осідання накипу, що може сприяти поломці техніки і знадобиться майстер додому. Оптимальною температурою для прання в пральній машині вважається 40-60 градусів.

Які вибирати засоби для прання?

Різні засоби для прання можуть нашкодити вашій пральній машині, і вам знадобиться майстер з ремонту пральних машин. На сьогоднішній день дуже популярним є використання різних кондиціонерів для пом'якшення білизни та надання їй приємного аромату. Однак, залишки засобу накопичуються і згодом можуть зіпсувати тканину. Багато хто використовують білий оцет під час полоскання рушників та постільної білизни.

Як боротися з плямами?

    Для того, щоб позбутися свіжих масляних плям, рекомендовано насипати на забруднене місце замінник цукру або звичайний крохмаль. Залишити на кілька хвилин, а потім зробити звичайне прання;
  1. плями від томату виводяться за допомогою спеціального препарату WD-40. Просто нанесіть на пляму засіб і залиште його на 5-10 хвилин, після чого річ можна випрати навіть у холодній воді;
  2. плями від поту вимагають попереднього прання. У такому разі підходить будь-який засіб для прання за температури 40 градусів.
  3. позбутися кавових і винних плям вам допоможе звичайна сіль. Замочіть речі у воді з 1 столовою ложкою солі на 1 літр води та випрайте білизну.
  4. від жовтих плям на білих речах допоможе позбавитися звичайна сода. Додайте півсклянки соди до звичайного порошку і стирайте білизну в гарячій воді.

Не рекомендовано використовувати сильнодіючі відбілювачі в пральній машині. Це може сприяти серйозній поломці і вам знадобиться ремонт пральної машини.

Як правильно сушити білизну?

Речі рекомендовано сушити на відкритому повітрі при сонячному світлі. Якщо ви віддаєте перевагу використанню сушарки, то покладіть у барабан пральної машини тенісний м'яч. Це надасть рушникам пухнастість.

Але якщо все-таки Ваша пралка зламалася, незалежно від типу поломки завжди потрібен огляд професійного, кваліфікованого майстра. Тому, якщо у вас зламалася пральна машина Бош, зв'яжіться з нами по телефону та замовте недорогий ремонт пральних машин.

Можна спробувати відремонтувати пральну машину самотужки, але краще звернутися за допомогою до професіоналів.

Викликати майста до дому для ремонта пральної машини можна по телефону:

+38(099)532-06-69
+38(093)599-16-40
+38(098)105-73-88

Або просто замовте дзвінок і наші майстри-приймальники зв'яжуться з Вами найближчим часом:

Виклик майстра по ремонту пральних машин

Як Викликати майстра

1. Зателефонуйте по тел.:
+38(099)532-06-69
+38(093)599-16-40
+38(098)105-73-88
2. Назвіть марку пральної машини
3. Опишіть характер поломки
Протягом 30-ти хв до Вас поступить дзвінок майстра

Про Нас

Сервіс Майстер – тільки професійні майстри, лише оригінальні запасні частини, лише якісний ремонт із гарантією. Швидко, якісно, за розумною ціною. Ми цінуємо нашу репутацію та наших клієнтів.

Наші адреси

Час роботи майстрів с 9:00 - 20:00
Працюємо по всьому Києву та області
м. Київ, вул. Стеценко, 1а
м. Київ, вул. Лугова 16
м. Київ, вул. Щербаковського, 66
м. Київ, вул. Озерная, 28

© Майстер-Сервіс 2017-2023 Усі права захищені.

Найти