Міфи про пральні машини
Неактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зіркаНеактивна зірка
 

У цій статті дуже хочеться розвіяти міфи про роботу та експлуатацію пральних машин.

Професійна діагностика та ремонт пральної машини з гарантією якості ремонту - це Service-Master. Всі наші співробітники майстра з великим досвідом роботи і тому Ваша машинка в процесі ремонту буде у надійних руках. Прийнятна ціна та гарантія якості – це і є Сервіс-Майстер. Напевно, багато покупців пральних машин ще при її виборі стикаються з маркетинговими ходами. Давайте більш детально розберемося в них і подумаємо чи вони важливі при експлуатації.

Отже, всім відомо, що сучасні виробники пралень стверджують, що машинки вміють зважувати білизну, визначати її тип і самостійно розраховувати кількість води для прання.

Ми вас розчаруємо, це не так. Немає жодної спеціальної системи зважування. Це все грамотно складена реклама, не більше. Що ж це насправді? Вся суть системи полягає у досить простому механізмі під назвою – реле рівня води. Так, саме цей простий механізм здатний з точністю відстежити потрібну кількість води для прання. Правда хочеться додати, що десь у 2010 році з'явилися пральні в яких був встановлений модуль зважування білизни, але вони відносяться до досить дорогих моделей. span>

А що ви скажете про міф - висип "калгон" і ваша машинка прослужить довго? Тут треба розуміти, що є кілька засобів від накипу - типу "калгон" та антинакипіни, якими потрібно користуватися після прання. Так, у деяких районах нашої країни якість води залишає бажати кращого. Але якщо користуватися засобами від накипу можна просто розоритися.

Давайте розмірковувати, наприклад, пачка "Calgon" коштує близько 70 грн. Навіть якщо користуватися цим засобом щомісяця набігає пристойна сума. Термін зносу тена приблизно 5 років. Так от якщо порівняти витрати, витрачені на заміну тіна, то вони в рази поступаються нескінченним пачкам коштів від накипу. краще запросити спеціаліста від компанії Сервіс-Майстер і замінити тен на новий. Хоча антинакіпін періодично використовувати навіть потрібно!

На що може вказувати періодичний шум під час роботи машинки

При будь-якому сторонньому шумі необхідно терміново викликати майстра. Фахівці компанії Service-Master зможуть грамотно встановити причину шуму та усунути її. Як показує практика, більшість клієнтів намагаються не звертати увагу на шум, посилаючись на те, що машинка продовжує працювати. Але буквально через пару прань барабан розсипався навпіл чи вода заливала двигун. Ми рекомендуємо не ігнорувати сторонній шум і викликати фахівців вчасно.

А що ви скажете про прання порошком для ручного прання?

Ми дуже часто зіштовхуємося з ситуаціями, коли господині ігнорують момент вибору відповідного миючого засобу. Порошок для ручного прання здатний утворювати велику кількість піни, яка під час роботи машинки може призвести до її поломки. Піна може зіпсувати двигун і залити всі схеми механізму. Найчастіше такі моменти стають частими причинами несправності в машинці.

Металевий бак прослужить довше ніж інші деталі машини. Чи це так?

Насправді, якщо дотримуватися правил експлуатації, то можна з упевненістю сказати, що кожна деталь машинки не залежить від матеріалу прослужить довго.

Отже, ви вирішили довірити ремонт спеціалісту, як поводитися при зустрічі?

По приїзду майстра розкажіть у деталях про симптоми, які на вашу думку привели до несправності машинку. Не забудьте розповісти про можливий самостійний ремонт. Чим більше інформації отримає майстер, тим простіше йому буде встановити справжню причину несправності та усунути її.

Викликати майста до дому для ремонта пральної машини можна по телефону:

+38(099)532-06-69
+38(093)599-16-40
+38(098)105-73-88

Або просто замовте дзвінок і наші майстри-приймальники зв'яжуться з Вами найближчим часом:

Виклик майстра по ремонту пральних машин

Як Викликати майстра

1. Зателефонуйте по тел.:
+38(099)532-06-69
+38(093)599-16-40
+38(098)105-73-88
2. Назвіть марку пральної машини
3. Опишіть характер поломки
Протягом 30-ти хв до Вас поступить дзвінок майстра

Про Нас

Сервіс Майстер – тільки професійні майстри, лише оригінальні запасні частини, лише якісний ремонт із гарантією. Швидко, якісно, за розумною ціною. Ми цінуємо нашу репутацію та наших клієнтів.

Наші адреси

Час роботи майстрів с 9:00 - 20:00
Працюємо по всьому Києву та області
м. Київ, вул. Стеценко, 1а
м. Київ, вул. Лугова 16
м. Київ, вул. Щербаковського, 66
м. Київ, вул. Озерная, 28

© Майстер-Сервіс 2017-2023 Усі права захищені.

Найти